FBCO BV

FBCO BV is een succesvolle uitzendbureau opgericht in 2005 die verschillende werkzaamheden verricht in verschillende branches.

Kwaliteit is vanaf de oprichting van FBCO B.V.  altijd van hoge betekenis geweest voor het bedrijf.  Tevreden opdrachtgevers en volledig opgeleide werknemers bewijzen dit!

FBCO B.V. is een uitzendbureau die actief bezig is verschillende branches. Voorbeelden hiervan zijn Steigerbouw, Krimpfolie, Schoonmaakwerkzaamheden en Schilderwerkzaamheden.

FBCO B.V. voert  alle werkzaamheden uit volgens de wettelijke verplichtingen. Hiernaast draagt de ervaren mankracht en jarenlange ervaring toe aan de kwaliteit van de veiligheid.

 

Certificering

certificering

Werkzaamheden

 • TSA Spuiten

  FBCO BV helpt haar klanten ook met Thermal Sprayed Aluminium spuiten, dit is een bijzondere manier van thermisch spuiten. De laag TSA wordt op een gestraald staaloppervlak gespoten.

 • Steigerbouw

  FBCO B.V. neemt steigerwerken aan en voert deze vakkundig en volgens veilige werkmethoden uit. De activiteiten concentreren zich op het monteren en demonteren van steigerwerk.

 • Krimpfolie

  FBCO B.V. houdt zich ook bezig met krimpfolie. Het inpakken van steigers en objecten, zodat er eventueel toch gewerkt kan worden bij slechte weeromstandigheden.

 • Schoonmaak werkzaamheden

  Voor schoonmaak werkzaamheden kunt u FBCO B.V. ook benaderen. Wij bieden genoeg ook in deze branche werk!

 • Schilder werkzaamheden

  Ook voor alle schilder werkzaamheden kunt u terecht bij FBCO B.V. Ons uitzendbureau doet er alles aan om de beste mensen in te zetten voor onze opdrachten.